Det här vill vi
Vi på biOptima vill att fler ska välja bioenergi som energilösning. Utöver att vårt alternativ är hållbart och klimatsmart så sparar det pengar. Inte minst nu när skatten på olja ökar varje år och elpriserna går upp.

Vårt mål är att alltid hitta den lösning som passar just dig bäst, för att därefter leverera den bioenergianläggning som långsiktigt sparar pengar för er.

Det här gör vi
biOptima erbjuder kvalitetssäkrade, CE-märkta och nyckelfärdiga bioenergianläggningar som är skräddarsydda för dig. Du kan välja mellan olika bioenergibränslen och fysiska utformningar av din bioenergianläggning. Hur du investerar i bioenergi från biOptima avgör du själv: köpa, leasa eller köpa färdig värme från en biOptima-anläggning.

Du kan själv välja mellan värmecentral, plattform eller installation i er fastighet från 200 kW till 16 MW för trygg produktion av varmvatten, hetvatten eller ånga.

Det här lovar vi
Det vi lovar återspeglas i prestanda och funktionsgarantier som vi avtalar för varje leverans av en biOptima-anläggning. Lång livslängd, låga drifts- och reservdelskostnader samt eldning av bioenergi borgar för ett klimat- och plånbokssmart val. Om du eldar olja idag räknar du hem investeringen på några år.

Med hjälp av vår bioenergiräknare kan du räkna ut hur mycket du kan spara genom att byta till bioenergi från biOptima.