Din värme. Vår passion.

Vi är experter på förbränningsteknik, projektering och entreprenader och levererar driftsäkra bioenergianläggningar baserat på ditt värmebehov.

Hjälp hela vägen

Vi är en leverantör av totalentreprenader som gärna dimensinerar, projekterar och levererar hela ditt behov. Anläggning, pannfastighet, kulvertnät styr och reglerintergreringar. 

Vi har ett partnerskap och representerar Schweiziska Schmid AG i Sverige. Den unika teknikhöjden borgar för automatiserad drift, prestanda och funktionalitet.

Från norr till söder

Huvudkontoret är placerat i Luleå i Norrbotten, och vi har tillsammans med vårt systerbolag Biovärme Sverige lokalkontor i Kalix, Gävle, Stockholm och Eskilstuna. Så från norr till söder finns vi nära dig både om du funderar på en ny anläggning eller om du redan är kund och behöver service/support.

BIOPTIMA + BIOVÄRME SVERIGE

Vårt systerbolag Biovärme Sverige skräddarsyr funktionsleveranser av bioenergianläggningar för lägre effektområden upp till 500 kW. Precis som Bioptima tar de gärna ansvar för leverans av både produktions- och distributionssidan. Hjärtat i anläggningarna är förbränningstekniken från Biovärme Sverige´s österrikiska partner ETA som levererar en teknikhöjd som borgar för hög prestanda och god ekonomi.